Website online

Het heeft een poos geduurd, maar eindelijk is mijn eigen website online. Sinds februari dit jaar ben ik al actief als webdesigner, maar ik was nooit tevreden met hoe mijn eigen website er zou uitzien en functioneren. Gemakkelijke oplossingen zoals WordPress of een Facebook pagina bleven veel te beperkt. Ik moest en ik zou documenten ter beschikking kunnen stellen, mogelijkheden tot een webwinkel, facturatie, website-beheer,... Na veel zoeken en leren heb ik een goede basis kunnen leggen, die in een handomdraai eindeloze mogelijkheden aanbiedt: namelijk met Drupal. Voort bouwend op het Drupal-framework heb ik deze website kunnen realiseren, en zijn er intussen al andere websites ook naar omgeschakeld.

Deze website zal vooral dienen ter ondersteuning van de diensten die ik aanbied:

  • Webdesign: hetzij voor een eenvoudige informatiepagina die uw bedrijf in de kijker zit, ofwel voor een website die u ook voorraadbeheer, facturatie,... in de veiligste omstandigheden mogelijk maakt : het kan geen kwaad om hier te informeren.
  • Computer oplossingen: problemen met een laptop die elk kwartier uitval? Een PC die meer virussen bevat dan een rioolrat? Voor vele problemen kan bitbox een oplossing bieden. Een gratis offerte is mogelijk op aanvraag.
  • Andere Projecten: als IT'er span ik me ook in voor andere projecten, zoals het Drupal-framework, wikipedia, bevriende websites...  Dit ga van programmeren tot testen, van vertalen tot promoten. 

 

Maar deze website is niet louter informatie, maar het biedt ook mogelijkheden voor mijn klanten. Wanneer u ingelogd bent, vindt u hier :

  • Al uw facturen in elektronische vorm 
  • Mogelijkheden om offertes op te vragen
  • Snelste communicatie mogelijk